Heeft u vragen?
0255 755 312 (ma/vr van 10/18u)
Onze levertijd
is 3 tot 15 werkdagen
Offerte op maat?
Mail naar info@jouwzonwering.nl
Lange Nieuwstraat 190-192
1972 GT IJmuiden

Het onderhouden van raamdecoratie

Wij geven u graag een aantal tips om uw nieuwe  raamdecoratieproduct, rolluik, zonwering of insectenhor in topconditie te houden.

Het schoonmaken van raamdecoratie

Alle raamdecoratieproducten en zonwering zijn gemaakt voor een lange levensduur. Veel van onze producten zijn speciaal behandeld om stof en vuil af te weren.

Reinigingsmethoden

Wij raden u aan de volgende methoden te gebruiken bij het reinigen van uw  raamdecoratieproduct.

Vlekken verwijderen Lichte vlekken kunt u het beste met een licht vochtige doek verwijderen (dus niet nat!!!). De doek kunt u bevochtigen met lauw of handwarm water. Dep voorzichtig om te voorkomen dat het weefsel kreukt of beschadigd. Wrijven kan schade aan de stof veroorzaken.

Stofzuigen

Voorkom dat de stof vacuüm trekt en neem het gordijn voorzichtig met de borstel van de stofzuiger af.

Aluminium jaloezieën

U kunt statische elektriciteit van de jaloezieën verminderen door een zeer dunne filmlaag van wasmiddel op alle lamellen aan te brengen.

Tot slot enkele tips:

  • Gebruik geen magnetische schoonmaakmiddelen zoals een magnetische stofdoek. Dit beschadigt de verduisterende laag van het gordijn.
  • Gaat u het dakraam reinigen met schoonmaakmiddel? Spuit het schoonmaakmiddel op een doek ipv rechtstreeks op het dakraam. Dit voorkomt dat het doek van uw raamdecoratieproduct beschadigt.
  • Al lijkt het alsof sommige materialen ook geschikt zijn voor gebruik buitenshuis, wij adviseren u deze materialen toch alleen binnenshuis te gebruiken.

Neem contact op

Email: info@jouwzonwering.nl
Telefoonnummer: 0255-755312

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 10:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 10:00-17.00 uur
Zondag en feestdagen: gesloten