Heeft u vragen?
0255 755 312 (ma/vr van 10/18u)
Onze levertijd
is 3 tot 15 werkdagen
Offerte op maat?
Mail naar info@jouwzonwering.nl
Lange Nieuwstraat 190-192
1972 GT IJmuiden

Over Jouwzonwering

Jouwzonwering is dé online zonweringspecialist van de Nederland. Je vindt bij ons het meest complete assortiment zonweringproducten. Altijd de nieuwste producten als eerste en altijd mooie aanbiedingen. Ons team bestaat uit enthousiaste mensen die je graag helpen en adviseren bij het maken van jouw keuze.Mooi en degelijk is namelijk essentieel om tot kunnen genieten in en rond om het huis.

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, sturen wij bestellingen die u besteld heeft zo gauw mogelijk naar u op. Wij zijn gevestigd in IJmuiden. Ben je nieuwsgierig naar ons bedrijf? Bestel je producten dan online en kom ze afhalen bij ons in de winkel dat iedere werkdag van 10.00u tot 17.30u geopend is.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over producten, nieuwe collecties kleuren en speciale acties voor onze fans, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief (onderaan deze pagina). Via Facebook kun je volgen waar we allemaal mee bezig zijn in IJmuiden.

Jouwzonwering.nl is onderdeel van Wonentotaal IJmuiden, het bedrijf achter o.a. de succesvolle webshop ondervloerenexpres.nl.

We wensen je veel winkelplezier in onze shop en vooral veel zonnige dagen.

Klantenservice

Bij de klantenservice kun je terecht met alle vragen over Velux producten, binnenzonwering en buitenzonwering, etc. Ook kun je hier terecht voor vragen over bestelde artikelen, offertes voor bepaalde producten en alle overige vragen over producten in onze webshop. Aarzel niet om contact op te nemen via info@jouwzonwering.nll of telefonisch via 0255-755312.

Administratie

De administratieafdeling verzorgt de dagelijkse administratie van jouwzonwering. Heb je vragen over facturen of openstaande betalingen, stuur dan een e-mail naar info@jouwzonwering.nl. Vergeet daarbij niet je relatienummer en factuurnummer te vermelden.
BTW: 851 026 345 B01
KvK: 538 07 405