Heeft u vragen?
0255 755 312 (ma/vr van 10/18u)
Onze levertijd
is 3 tot 15 werkdagen
Offerte op maat?
Mail naar info@jouwzonwering.nl
Lange Nieuwstraat 190-192
1972 GT IJmuiden

VELUW Kwaliteit

Uniek VELUX design

Design is net zo belangrijk als functionaliteit. De slanke zijgeleiding en cassette en de grote keuze uit kleuren en dessins zorgen voor een perfecte integratie met uw VELUX dakraam en uw kamer.

Aanwinst voor uw interieur

VELUX raamdecoratieproducten zijn een aanwinst voor ieder interieur. De zijgeleiding en cassette zijn slank, sluiten perfect op elkaar en het dakraam aan en zijn leverbaar in geborsteld aluminium uitvoering. De producten zijn dankzij het unieke Pick&Click!™ systeem eenvoudig en binnen enkele minuten te monteren.

Slanke zijgeleiding

Dankzij de slanke profielen zijn VELUX raamdecoratieproducten elegant en discreet. Als u het product niet gebruikt, laat het product maximaal daglicht toe in uw kamer. En de zijgeleiding belemmert uw uitzicht niet. Ook het aanzicht van uw dakraam wordt er niet door beïnvloed. U heeft misschien niet eens in de gaten dat de zijgeleiding er zit. En wist u dat we de zijgeleiding van binnen zwart spuiten, zodat de reflectie van aluminium voorkomen wordt? Zo zorgen we ervoor dat bijvoorbeeld een verduisterend rolgordijn zo goed mogelijk verduisterd en u rustig kunt gaan slapen, zelfs als buiten de zon schijnt. U kunt dus rustig zeggen dat aan alles gedacht is.

Slanke cassette

Velux streeft ernaar om producten zowel functioneel als prettig voor het oog te maken. Daarom hebben we naast de slanke zijgeleiding ook een slanke cassette ontwikkeld. Onze cassette is discreet vorm gegeven en integreert probleemloos in het design van uw dakraam. En net als bij de zijgeleiding geldt dat, als u het product niet gebruikt, u waarschijnlijk niet eens merkt dat het product er zit. U profiteert van maximale daglichttoetreding als u het product niet gebruikt. En wist u dat er geen daglicht in de cassette kan komen? Zo wordt verkleuring van de stof zoveel als mogelijk tegen gegaan.

Eenvoudige bediening

Bij alle producten die VELUX ontwikkelt, staat uw comfort centraal. Daarom wordt veel zorg besteed aan het openen en sluiten van de Velux producten. Alle handbediende VELUX raamdecoratie, zonwering, rolluiken en insectenhorren zijn voorzien van ergonomisch verantwoorde bedieningselementen, zoals de productbrede handgreep bij verduisterend rolgordijnen, rolgordijnen, jaloezieën en plissé gordijnen. Meer comfort? Kies dan voor elektrische bediening (op netstroom of zonne-energie). Met de afstandsbediening opent en sluit u het product met één druk op de knop. Alle producten openen en sluiten soepel en geruisloos. Wat wilt u nog meer?

Duurzaamheid

Alle VELUX producten worden gemaakt voor een lang en probleemloos leven. Ze worden onderworpen aan de strengste testen en worden gemaakt van hoogwaardige materialen. Zo kunnen we garanderen dat uw producten, mits correct gemonteerd, soepel bediend kunnen worden, lang mee gaan en u een maximaal comfort geven in uw eigen woning. En voor een zeker gevoel krijgt u, onverminderd en naast de wettelijke rechten die u als koper al heeft, 3 jaar schriftelijke fabrieksgarantie op ieder VELUX raamdecoratieproduct.