Heeft u vragen?
0255 755 312 (ma/vr van 10/18u)
Onze levertijd
is 3 tot 15 werkdagen
Offerte op maat?
Mail naar info@jouwzonwering.nl
Lange Nieuwstraat 190-192
1972 GT IJmuiden
1 Kies uit deze opties

Vernieuwen zonneschermdoek Tibelly

Kies hier heel eenvoudig en in 3 stappen uw nieuwe Tibelly zonneschermdoek.

2 Kies een kleur
3 Bekijk, controleer, bestel
€ 29,95
€ 29,95 Per M2

Omschrijving

Wanneer u kiest voor Tibelly zonweringdoek, kiest u voor optimale kwaliteit. Tibelly Acryldoek wordt geweven uit in de massa gekleurde acrylvezels voor een langdurige kleurechtheid en is in vele kleuren en dessins beschikbaar. De nabehandeling met een speciale water- en vuilafstotende coating maakt het een zeer onderhoudsvriendelijk zonweringdoek.

Het acryldoek wordt in banen van ± 120 cm gestikt aan elkaar de restbanen worden geplaatst aan de zijkanten. Het Uni XL doek is naadloos maar krijgt net zoals de banenstof wel een peeszoom aan de boven- en onderzijde, de zijkanten worden voorzien van een zijzoom. 

Acryldoek is geschikt voor vrijwel ieder type zonwering en daarmee een van de meest toegepaste typen doek. Wanneer u kiest voor een Tibelly acryldoek, kiest u voor optimale kwaliteit. Alle Tibelly acryldoeken voldoen aan uiterst strenge technische eisen en worden geweven uit in de massa gekleurde acrylvezels. Hierdoor zit de kleur in het hart van de vezel wat zorgt voor een uitzonderlijke en langdurige kleurechtheid. Het zonweringdoek wordt in banen van 120 cm aan elkaar geconfectioneerd, waardoor enkele naden zichtbaar zijn. U heeft de keuze uit ruim 76 kleuren en dessins.

Voor een nog strakkere uitstraling van uw buitenzonwering is er Tibelly Uni XL doek. Dit doek beschikt over dezelfde kenmerkende eigenschappen als standaard acryldoek, maar is volledig naadloos geconfectioneerd. Standaard acryldoek wordt gemaakt uit banen van 120 cm breedte. Uni XL doek bestaat echter uit 1 geheel, waardoor er geen naden zichtbaar zijn.  Uni XL doek is in 20 kleuren verkrijgbaar.

Ongeacht de kleur van het doek houdt Tibelly acryldoek ten minste 90% van de uv-straling (99% van de UVB-straling), 70% van de zonnewarmte en 72% van de zichtbare straling tegen.

Onderhoud is eenvoudig en kost weinig tijd dankzij de extra water- en vuilafstotende nabehandeling. Afnemen met lauw water en een zachte borstel volstaat voor een langere levensduur van het doek. Gebruik in géén geval een hogedrukspuit of tuinslang om het acryldoek schoon te maken. Laat het doek goed drogen alvorens deze op te rollen, zodat het doek langer mooi blijft.

Eigenschappen


Product Type N/A
Samenstelling Acryldoek
Merk Tibelly
Kleuren 76
Type N/A
Bediening N/A
Afwerking Vuilafstotende Cleangard special voor zonneschermen
Gewicht 290 g/m²
Garantie 5 jaar fabrieksgarantie
Levertijd 10 werkdagen