Vinksnelle levertijd - Vink 100% maatwerk – Vink laagste prijs – Vink beste kwaliteit – Vink veilig betalen met Ideal

 

Betalingen

U kunt alleen betalen met IDEAL, Pay Pal, Mister Cash of bankoverschrijving Hierbij moet het volledige aankoopbedrag voldaan worden. Deze betalingswijze is verplicht voor elke order die via onze internetshop geplaatst wordt. Alle prijzen op deze website zijn inclusief 21% BTW.

Betaling via iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Betaling via Mister Cash

Al uw betalingen worden verwerkt via de betaalpagina van uw online bank. Hiervoor zijn er zeer strenge veiligheid systemen die onmogelijk zijn te bereiken voor fraudeurs. De betalingen die u doet worden binnen enkele seconden verwerkt en ziet u onmiddellijk op uw online bankafschrift.

Betalingen via Pay Pal

Snel, veilig online betalen? PayPal maakt het mogelijk: geen gedoe met keer op keer creditcardnummers of adresgegevens invullen, u betaalt met uw e-mail adres en wachtwoord. kijk hier voor meer uitleg over Pay Pal

Webwinkel Keurmerk

Wij zijn aangesloten bij Webwinkel Keur dit is het keurmerk dat meer transparantie en veiligheid brengt in de markt van het online winkelen. Wij zorgen ervoor dat webwinkeliers eerlijk en transparant beoordeeld worden en u kunt uw ervaringen met een webwinkel delen. Op deze manier worden webwinkels zowel door U als door ons beoordeeld. Dubbele zekerheid dus!

© 2017 jouwzonwering.nl - Webdesign & Hosting by oddesigns.nl

De waardering van www.jouwzonwering.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 130 reviews.