Vinksnelle levertijd - Vink 100% maatwerk – Vink laagste prijs – Vink beste kwaliteit – Vink veilig betalen met Ideal

Levertijd

Knikarmschermen en Terrasoverkappingen

15 werkdagen

Markiezen

15 werkdagen

Binnenzonwering

11 werkdagen

Velux producten

5 tot 7 werkdagen

Houd er rekening mee dat de exacte levering kan afwijken van deze termijn. Door verschillende oorzaken kan de levertijd uitlopen.
Omdat al onze producten voor u exact op maat gemaakt worden, kunnen bestellingen niet worden geannuleerd.

Informatie over verzending

Jouwzonwering.nl maakt gebruik van diverse logistieke dienstverleners zoals POST NL, DHL en UPC. Op uw orderbevestiging treft u aan wanneer u de producten mag verwachten. Bent u niet op de afgesproken plaats van levering? Dan laat de bezorger van de een bericht achter of en wanneer de levering opnieuw aangeboden wordt. Kan het product uiteindelijk niet bezorgd worden? Dan wordt het product retour gezonden aan jouwzonwering.nl. U kunt dan contact opnemen met jouwzonwering.nl voor meer informatie over uw bestelling. De contactgegevens treft u hieronder aan. Wij leveren Velux producten door heel Nederland en België.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met winkel tel: 0255 – 755312  of info@jouwzonwering.nl

Levering en uitvoering

  • Jouwzonwering.nl zal de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij het in ontvangst nemen en bij de uitvoering van de bestelling.
  • Als plaats van levering geldt het adres dat u aan ons kenbaar heeft gemaakt.
  • Op uw orderbevestiging treft u de levertijd van de door u bestelde producten aan. Met inachtneming van hetgeen hierover in artikel 4 van de thuiswinkel voorwaarden is vermeld, zal jouwzonwering.nl geaccepteerde bestellingen met bekwame spoed doch uiterlijk binnen 30 dagen uitvoeren tenzij een langere leveringstermijn is afgesproken. Indien de bezorging vertraging ondervindt, of indien een bestelling niet dan wel slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt u hiervan uiterlijk 30 dagen nadat hij de bestelling geplaatst heeft bericht. U heeft in dat geval het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden en recht op eventuele schadevergoeding.
  • Kleuren op de foto`s kunnen afwijkend zijn hier kunnen geen rechten aan verleend worden.
  • In geval van ontbinding conform het vorige lid zal de ondernemer het bedrag dat de consument betaald heeft zo spoedig mogelijk (14 werkdagen), doch uiterlijk binnen 30 dagen na ontbinding, terugbetalen.
  • Indien levering van een besteld product onmogelijk blijkt te zijn, zal jouwzonwering.nl zich inspannen om een vervangend artikel beschikbaar te stellen. Uiterlijk bij de bezorging zal op duidelijke en begrijpelijke wijze worden gemeld dat een vervangend artikel wordt geleverd. Het risico van beschadiging en/of vermissing van producten berust bij de ondernemer tot het moment van bezorging aan de consument of een vooraf aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen.

Webwinkel Keurmerk

Wij zijn aangesloten bij Webwinkel Keur dit is het keurmerk dat meer transparantie en veiligheid brengt in de markt van het online winkelen. Wij zorgen ervoor dat webwinkeliers eerlijk en transparant beoordeeld worden en u kunt uw ervaringen met een webwinkel delen. Op deze manier worden webwinkels zowel door U als door ons beoordeeld. Dubbele zekerheid dus!

herroepingsrecht

U heeft het recht mits u geen maatwerk product heeft besteld zoals onze Velux artikelen, nieuw doek of onze Buitenzonwering dan is uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@jouwzonwering.nl Wij zullen vervolgens het verschuldige orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.”

© 2017 jouwzonwering.nl - Webdesign & Hosting by oddesigns.nl

De waardering van www.jouwzonwering.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 130 reviews.