Heeft u vragen?
0255 755 312 (ma/vr van 10/18u)
Onze levertijd
is 3 tot 15 werkdagen
Offerte op maat?
Mail naar info@jouwzonwering.nl
Lange Nieuwstraat 190-192
1972 GT IJmuiden
1 Kies uit deze opties

Markiezen opnieuw bekleden

Vernieuw hier heel eenvoudig en in 3 stappen uw oude markies.

Welke maat heb ik nodig?
2 Kies een kleur
3 Bekijk, controleer, bestel
Vanaf € 29,95

Omschrijving

Kan ik het doek van ons markies wel vervangen ?? Ja het doek van elke markies kan vervangen worden. De techniek van de verschillende soorten markiezen is in veel gevallen nog prima in orde en hoeft als u een markiezen frame van hout heeft alleen even opnieuw geschilderd te worden en dan kan het markies opnieuw bekleedt worden met markiezendoek naar keuze.

Maak hierboven uw keuze uit meer dan 76 kleuren, u kunt kiezen uit uni kleuren en gestreepte doeken. hierna vult u de maat van het bestaande markies in en doorloopt u de opties, u krijgt nu een prijs te zien en u kunt het artikel in het winkelwagentje plaatsen, bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest en uw bestaande markies is weer als nieuw binnen een mum van tijd.

Bij de prijs inbegrepen zijn:

  • Katrol Nieuw koord
  • Uni of streep doek uit de collectie
  • Volant
  • Afbiesband (diverse kleuren)

Wanneer u kiest voor Tibelly zonweringdoek, kiest u voor optimale kwaliteit. Tibelly Acryldoek wordt geweven uit in de massa gekleurde acrylvezels voor een langdurige kleurechtheid en is in vele kleuren en dessins beschikbaar. De nabehandeling met een speciale water- en vuilafstotende coating maakt het een zeer onderhoudsvriendelijk zonweringdoek.

Onderhoud is eenvoudig en kost weinig tijd dankzij de extra water- en vuilafstotende nabehandeling. Afnemen met lauw water en een zachte borstel volstaat voor een langere levensduur van het doek. Gebruik in géén geval een hogedrukspuit of tuinslang om het acryldoek schoon te maken. Laat het doek goed drogen alvorens deze op te rollen, zodat het doek langer mooi blijft.

Eigenschappen

Eigenschappen

Product Type velux
Samenstelling Acryldoek
Merk Tibelly
Kleuren 76 kleuren
Afwerking Vuilafstotende Cleangard speciaal voor markiesdoeken
Levertijd 14 werkdagen

Product downloads