Heeft u vragen?
0255 755 312 (ma/vr van 10/18u)
Onze levertijd
is 3 tot 15 werkdagen
Offerte op maat?
Mail naar info@jouwzonwering.nl
Lange Nieuwstraat 190-192
1972 GT IJmuiden
1 Kies uit deze opties

VELUX Buitenzonwering voor lichtkoepel (MSG)

Deze unieke buitenzonwering voor VELUX lichtkoepels zorgt ervoor dat uw aanbouw of uitbouw lekker koel blijft. De witte transparante gaasstructuur houdt tot wel 67% van de zonnewarmte tegen door de zonnestralen te blokkeren voordat ze het glas van de lichtkoepel bereiken.

2 Kies een kleur
3 Bekijk, controleer, bestel
ACTIE: 40% korting
Uw korting is zichtbaar in de winkelwagen.
Vanaf € 423,00

Omschrijving

De buitenzonwering voor lichtkoepels werkt op zonne-energie. Er hoeft dus geen stopcontact in de buurt van het product aanwezig te zijn. De buitenzonwering wordt standaard met een afstandsbediening geleverd. Heeft u een elektrisch te bedienen VELUX lichtkoepel? Dan kunt u de buitenzonwering eenvoudig toevoegen aan uw VELUX afstandsbediening of bedieningstablet.

De semi-transparante zonwering wordt eenvoudig van buitenaf gemonteerd tussen de kunststof koepel en de glasplaat. De witte transparante structuur houdt tot 76% van de zonnewarmte tegen door zonnestralen te blokkeren voordat deze via het glas de ruimte kunnen opwarmen.

Buitenzonwering met een aandrijving op zonne-energie worden bediend met de meegeleverde afstandsbediening. Dit betekent dat u de buitenzonwering vanaf elke positie in de ruimte kunt bedienen. de buitenzonwering functioneert op zonne-energie en kan, indien nodig, ook handmatig bediend worden. De accu kan zonder opladen 600 maal de buitenzonwering openen of sluiten. Daglicht is echter al voldoende om de accu op te laden, dus in de praktijk zal de accu nooit zonder stroom zitten.

LET OP!! Buitenzonwering MSG is niet geschikt voor de Velux vlakglas lichtkoepel Bij iedere bestelling wordt de montage handleiding meegeleverd.

Bekijk hier de digitale versie van de handleiding.

Eigenschappen

Algemeen

Merk Origineel Velux
Kleuren 1 Kleur
Type Buitenzonwering
Bediening afstandbediend
Garantie 3 jaar fabrieksgarantie
Levertijd 5 werkdagen

Product downloads