Heeft u vragen?
0255 755 312 (ma/vr van 10/18u)
Onze levertijd
is 3 tot 15 werkdagen
Offerte op maat?
Mail naar info@jouwzonwering.nl
Lange Nieuwstraat 190-192
1972 GT IJmuiden
1 Kies uit deze opties

VELUX Handbediend Rolluiken ( SHL)

VELUX rolluiken houden niet alleen de overbodige warmte en fel zonlicht buiten, ze verbeteren ook de isolatie. Daardoor verhogen rolluiken de energiebalans van een dakraam, zorgen ze voor meer privacy en een gevoel van veiligheid.

Welke maat heb ik nodig?
2 Kies een kleur
3 Bekijk, controleer, bestel
Vanaf € 238,72 Normale prijs € 373,00

Omschrijving

VELUX Handbediend Rolluiken passen perfect bij op alle VELUX dakramen, wat de installatie aanzienlijk eenvoudiger maakt. Ze zijn vanuit uw kamer niet te zien als ze open zijn. De slanke cassette is perfect in uw dak te integreren, ongeacht uit welk materiaal dat bestaat. Onze rolluiken zijn ontworpen voor langdurig gebruik. Ze bestaan uit robuust aluminium en worden onder extreme omstandigheden getest om zeker te zijn dat ze jaren meegaan ongeacht hoe moeder natuur met ze omspringt.

Het handmatig rolluik ( SHL ) klikt zichzelf vast aan het dakraam om het met de hand te kunnen bedienen. Open en roteer het dakraam 180°. Hoort u de klik, dan kunt u het dakraam weer sluiten. Het rolluik sluit dan automatisch mee. Let op: Bij regen of sneeuw kunnen er resten binnenvallen doordat het dakraam volledig geopend dient te worden om het tuimelluik te bedienen.

LET OP!! Een handbediend rolluik SHL past alleen op Velux tuimelvensters type GGL en GGU met minimaal 1 letter in de maatcode ( bijv GGL s06 )Er kan nog een straaltje licht via de zijgeleiders van het rolluik de kamer binnendringen.

Bij iedere bestelling wordt de montage handleiding meegeleverd. Bekijk hier de digitale versie van de handleiding.

Eigenschappen

Algemeen

Product Type velux
Merk Origineel Velux
Kleuren 1 Kleur
Type Rolluik
Bediening Handbediend
Garantie 3 jaar fabrieksgarantie
Levertijd 4 werkdagen

Product downloads