Heeft u vragen?
0255 755 312 (ma/vr van 10/18u)
Onze levertijd
is 3 tot 15 werkdagen
Offerte op maat?
Mail naar info@jouwzonwering.nl
Lange Nieuwstraat 190-192
1972 GT IJmuiden
1 Kies uit deze opties

VELUX lichtdimmend plisségordijn voor lichtkoepels

Het verduisterend plisségordijn FSK of FMK biedt een perfecte controle over de hoeveelheid daglicht en een verbeterde isolatie. Het plisségordijn heeft een decoratief effect door zijn dubbele plissé zonder zichtbare koorden. 

2 Kies een kleur
3 Bekijk, controleer, bestel
ACTIE: 40% korting
Uw korting is zichtbaar in de winkelwagen.
Vanaf € 337,00

Omschrijving

Het verduisterend plisségordijn (FSK) werkt op zonne-energie en plisségordijn (FMK)gaat op netstroom ze bieden een perfecte controle over de hoeveelheid daglicht en een verbeterde isolatie. Het plisségordijn heeft een decoratief effect door zijn dubbele plissé zonder zichtbare koorden. Door de aluminium binnenlaag biedt het plisségordijn verbeterde isolatie en vergroot daardoor het comfort binnenshuis.

Het plisségordijn is bedienbaar met een afstandsbediening. Compatibiliteit Het verduisterend plisségordijn kan gecombineerd worden met VELUX INTEGRA® Buitenzonwering voor lichtkoepels (MSG). Echter, het laadt niet op als de buitenzonwering in gebruik is. Het verduisterend plisségordijn kan alleen gebruikt worden bij transparante lichtkoepels. Bij de lichtkoepel Opaal komt er onvoldoende zonlicht door de lichtkoepel om de accu van het plisségordijn voldoende te kunnen laden

Bij iedere bestelling wordt de montage handleiding meegeleverd. Bekijk hier de digitale versie van de handleiding.

Eigenschappen

Algemeen

Merk Origineel Velux
Kleuren 2 Kleuren
Type Verduisterend Plisségordijn
Bediening Afstandbediend
Garantie 3 jaar fabrieksgarantie
Levertijd 5 werkdagen

Product downloads