Heeft u vragen?
0255 755 312 (ma/vr van 10/18u)
Onze levertijd
is 3 tot 15 werkdagen
Offerte op maat?
Mail naar info@jouwzonwering.nl
Lange Nieuwstraat 190-192
1972 GT IJmuiden
1 Kies uit deze opties

VELUX verduisterend rolgordijn electrisch (DML)

Heeft u een elektrisch bediend INTEGRA® dakraam (op netstroom)? Dan zijn de elektrisch bediende verduisterende rolgordijnen op netstroom geschikt voor u.

Welke maat heb ik nodig?
2 Kies een kleur
3 Bekijk, controleer, bestel
ACTIE: 40% korting
Uw korting is zichtbaar in de winkelwagen.
Vanaf € 265,00

Omschrijving

Velux Verduisterende rolgordijnen op netstroom (DML) worden bediend met de met de afstandsbediening van uw elektrische dakraam. Met één druk op de knop kunt u de rolgordijnen openen, sluiten en op iedere positie stoppen.Bij een storing in de stroomtoevoer kunt u de rolgordijnen ook handmatig openen en sluiten.

Wat als ik een handbediend dakraam in plaats van een INTEGRA® dakraam heb? Geen probleem! VELUX levert ook opbouwsets waarmee u van uw handbediende VELUX dakraam een INTEGRA® dakraam kunt maken. Bedieningssysteem KUX 110 bijvoorbeeld is geschikt om één elektrisch VELUX product aan te sturen. Dus als u alleen een dakraam, rolgordijn of buitenzonwering wil bedienen, dan is dit systeem perfect voor u. Wilt u meer dan één product in het dakraam elektrisch bedienen? Kies dan voor de KMG 100 dakraamopener in combinatie met de KUX 110. Met dit systeem kunt u tot 4 producten in hetzelfde dakraam elektrisch bedienen. Beide bedieningssystemen bevatten een stroomvoorzieningseenheid. Het systeem KMG 100 bevat daarnaast een wandbediening en een regensensor.

LET OP!! Deze producten zijn niet geschikt voor dakramen type GGU en GPU met een 3-cijferige code(bv. GGU 304) geleverd voor 2001 is alleen een handbediend verduisterend rolgordijn type: DKL beschikbaar in de kleuren 1100, 1085 en 1025

Bij iedere bestelling wordt de montage handleiding meegeleverd. Bekijk hier de digitale versie van de handleiding.

Eigenschappen

Algemeen

Product Type velux
Merk Origineel Velux
Kleuren 24 Kleuren
Type Electrisch verduisterende rolgordijnen
Bediening Afstandsbediening
Garantie 3 jaar fabrieksgarantie
Levertijd 4 tot 6 werkdagen

Product downloads

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!