Heeft u vragen?
0255 755 312 (ma/vr van 10/18u)
Onze levertijd
is 3 tot 15 werkdagen
Offerte op maat?
Mail naar info@jouwzonwering.nl
Lange Nieuwstraat 190-192
1972 GT IJmuiden
1 Kies uit deze opties

VELUX Verduisterend rolgordijn plus plissé (DFD)

Een VELUX verduisterend rolgordijn plus plissé combineert totale verduistering met de elegantie en flexibiliteit van een plisségordijn. Bij deze combinatie zitten het verduisterende rolgordijn en het plissé aan elkaar vast. Deze 2-in-1-oplossing is verkrijgbaar in 24 kleuren met een standaard wit plissé.

Welke maat heb ik nodig?
2 Kies een kleur
3 Bekijk, controleer, bestel
ACTIE: 40% korting
Uw korting is zichtbaar in de winkelwagen.
Vanaf € 116,00

Omschrijving

Een VELUX verduisterend rolgordijn plus plissé combineert totale verduistering met de elegantie en flexibiliteit van een plisségordijn. Bij deze combinatie zitten het verduisterende rolgordijn en het plissé aan elkaar vast. Het plisségordijn is in alle combinaties in de kleur wit.

U bedient beide gordijnen met de productbrede bedieningsgreep. U kunt ze traploos op elke positie in het dakraam positioneren. Is het verduisterend rolgordijn plus plissé buiten handbereik gemonteerd? U kunt dan kiezen om een bedieningsstang ZCZ 080 of ZCT 200 aan te schaffen en te voorzien van een adapter om uw raamdecoratieproduct mee te bedienen.

LET OP!! Deze producten zijn niet geschikt voor dakramen type GGU en GPU met een 3-cijferige code(bv. GGU 304) geleverd voor 2001 is alleen een handbediend verduisterend rolgordijn type: DKL beschikbaar in de kleuren 1100, 1085 en 1025

Bij iedere bestelling wordt de montage handleiding meegeleverd. Bekijk hier de digitale versie van de handleiding.

Eigenschappen

Algemeen

Product Type velux
Merk Origineel Velux
Kleuren 24 kleuren
Type Verduisterend rolgordijn plus plissé
Bediening Handbediend
Garantie 3 jaar fabrieksgarantie
Levertijd 6 werkdagen

Product downloads