Heeft u vragen?
0255 755 312 (ma/vr van 10/18u)
Onze levertijd
is 3 tot 15 werkdagen
Offerte op maat?
Mail naar info@jouwzonwering.nl
Lange Nieuwstraat 190-192
1972 GT IJmuiden
1 Kies uit deze opties

Velux voordeelset (FOP)

Isolatie, verduistering en warmtewering: alles in één pakket. U krijgt een verduisterend plisségordijn (FHC)en een buitenzonwering. Het verduisterend plisségordijn zorgt voor betere isolatie en verduistering. De buitenzonwering (MHL)voor warmtewering.

Welke maat heb ik nodig?
2 Kies een kleur
3 Bekijk, controleer, bestel
ACTIE: 40% korting
Uw korting is zichtbaar in de winkelwagen.
Vanaf € 179,10

Omschrijving

De verduisterende plisségordijnen zijn gemakkelijk met de hand te bedienen. U opent of sluit het gordijn met de productbrede handgreep. Ze zijn ideaal voor handmatig te bedienen dakramen die binnen handbereik gemonteerd zijn. De verduisterende plissé gordijnen hebben een isolerende kracht dit komt door de aluminium coating de dubbele honingraadstructuur zorgt voor 26% betere isolatie. Deze speciale laag houdt de warmte tijdens de winter binnen en verbetert het binnencomfort en de kamertemperatuur.

Een handbediende buitenzonwering is zeer eenvoudig te bedienen. U opent het dakraam, roteert het 180° om zijn as en trekt de zonwering aan het handsvat onder de bovenkap van uw dakraam vandaan. U zet het gordijn vast achter de haakjes aan de onderzijde van het dakraam en roteert het dakraam weer terug tot gesloten positie. De buitenzonwering trekt zichzelf over de ruit heen. Eenvoudiger kan niet.

Het zwarte glasvezel stof (5060) met een lichtdoorlatendheid van 14%. Een VELUX buitenzonwering is een voordelige en effectieve manier om tijdens de zomermaanden de overbodige zonnewarmte buiten te houden. De transparante netstructuur houdt tot wel 72% van de zonnewarmte tegen.

LET OP!! Deze producten zijn niet geschikt voor dakramen type GGU en GPU met een 3-cijferige code(bv. GGU 304).

Bij iedere bestelling wordt de montage handleiding meegeleverd. Bekijk hier de digitale versie van de handleiding.

Eigenschappen

Algemeen

Product Type velux
Merk Origineel Velux
Kleuren 12 Kleuren
Type Verduistend plissegordijn + Buitenzonwering
Bediening Handbediend
Garantie 3 jaar fabrieksgarantie
Levertijd 6 werkdagen

Product downloads

Handleiding Plisségordijnen
(Bestandsgrootte: 1.8 MB)