Vinksnelle levertijd - Vink 100% maatwerk – Vink laagste prijs – Vink beste kwaliteit – Vink veilig betalen met Ideal

Zonwering voor elk Velux dakraam

Het orignele VELUX dakraam of dakvenster brengt daglicht en warmte in uw huis. U kunt het daglicht en de warmte makkelijk zelf buiten de deur houden met de mooie en originele Velux raamdecoratie en rolluiken creëert u een ideaal binnenklimaat in uw eigen huis. Of u nu wat zoekt voor u zolder, kinderkamer, slaapkamer, keuken of woonkamer met het originele Velux assortiment rol gordijnen, jaloezieën plissé gordijnen of horren maakt u de ruimte helemaal naar uw zin.

Met VELUX raamdecoratie en rolluiken voegt u extra isolatie, daglichtcontrole en warmtewering toe aan uw woning. Het energieverbruik is hiermee te reduceren door warmteverlies te minimaliseren tijdens de winter, maar juist extra daglicht binnen te laten voor natuurlijke verwarming. Kijk hier en doe wat inspiratie op, bijvoorbeeld rolgordijnen in verschillende kleuren in dezelfde ruimte.

Diverse soorten bedieningen

De Velux raamdecoratie en buiten zonweringen zijn er zowel als handbediend, elektrisch en op zonne-energie. bekijk hieronder bij elk product wat de mogelijkheden zijn en maak het dakraam af met een mooi raamdecoratie product van Velux. De Velux producten zijn gebruiksvriendelijk en makkelijk te monteren met de bijgeleverde montage handleiding u kunt deze ook alvast hier inzien.

© 2017 jouwzonwering.nl - Webdesign & Hosting by oddesigns.nl

De waardering van www.jouwzonwering.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 130 reviews.