Heeft u vragen?
0255 755 312 (ma/vr van 10/18u)
Onze levertijd
is 3 tot 15 werkdagen
Offerte op maat?
Mail naar info@jouwzonwering.nl
Lange Nieuwstraat 190-192
1972 GT IJmuiden

Garantie

Jouwzonwering.nl biedt u 3 jaar schriftelijke fabrieksgarantie op raamdecoratie, buitenzonweringen, insectenhorren, rolluiken, handmatige en elektrische bedieningssystemen en producten op zonne-energie, ingaande vanaf leverdatum.

Dit geldt onverminderd en naast de wettelijke rechten die u als koper al heeft.

Let op! Wind en neerslag kunnen onherstelbare schade aan zonwering en onderconstructie veroorzaken. Dit valt niet onder de garantie.

Geen garantie wordt verleend op storingen en/of gebreken welke het gevolg zijn van normale slijtage, onjuist en/of onoordeelkundig gebruik, onoordeelkundige installatie en niet of niet juist of niet tijdig uitgevoerd onderhoud. Knikvouwen en krijtstrepen, welke ontstaan bij de verwerking van zonweringdoeken, alsmede wafel- of visgraatpatroon in de buurt van zomen en naden van zonweringdoek, behoren tot normale producteigenschappen en kunnen nimmer tot reclamatie leiden.

Wind en neerslag kunnen onherstelbare schade aan uw zonwering veroorzaken. Gebruikschade zoals strepen op een rolluikpantser e.d vallen niet onder de garantie. Uitzonderingen: Voor merkartikelen zoals VELUX, en alle andere bekende merken geldt de normale fabrieksgarantie. Hiervoor verwijzen wij u naar de hiervoor geldende garantiebepalingen. Zorgvuldig omgaan met uw product garandeert een lange levensduur!