Heeft u vragen?
0255 755 312 (ma/vr van 10/18u)
Onze levertijd
is 3 tot 15 werkdagen
Offerte op maat?
Mail naar info@jouwzonwering.nl
Lange Nieuwstraat 190-192
1972 GT IJmuiden

Zonneschermdoek vernieuwen

Het kopen van een heel nieuw zonnescherm of markies is vrijwel altijd een dure aangelegenheid. Meestal is het bestaande zonnescherm nog in goede staat, het enigste probleem is meestal dat het zonweringdoek aan vervanging toe is door alle soorten weersinvloeden. Wij horen vaak van klanten dat ze een nieuw scherm zonde van hun geld vinden en dat een nieuw doek de oplossing is, u kunt hier onder de maten van het bestaande zonnescherm invullen het soort doek kiezen en u druk op bestellen het zijn dus echt 3 stappen en uw bestaande zonnescherm gaat weer jaren mee.

1 Item

€ 29,95

Het aanschaffen van een nieuw zonnescherm of markies blijft vrijwel altijd een kostbare aangelegenheid. Vaak is het mechaniek van de bestaande zonwering nog goed en is alleen het zonweringdoek aan vervanging toe.

Jouwzonwering.nl levert zonweringdoeken van het kwaliteitsmerk Tibelly, Swella en dickson Ieder zonweringdoek krijgt een extra water- en vuilafstotende nabehandeling. Hierdoor is het onderhoud eenvoudig. Afnemen met lauw water en een borstel volstaat voor een lange levensduur van uw doek. Laat het doek bij voorkeur niet te lang vochtig opgerold in de cassette zitten. Laat het doek drogen en luchten na een regenbui of schoonmaakbeurt.

Een zonweringdoek houdt, ongeacht de kleur van het doek, tenminste 90% van de UV-straling (99% van de UVB-straling), 70% van de zonnewarmte en 72% van de zichtbare straling tegen. Ieder Tibelly doek wordt geweven uit gekleurde acrylvezels. De kleur zit in het hart van de vezel, waardoor het doek een langdurige kleurechtheid krijgt.

Bij normaal gebruik gaat dit zonweringdoek gemiddeld zo’n 20 jaar mee! Check voor het inmeten en monteren onze speciale pagina: Meet&Montage instructies